Weerbericht

Ga je op pad? Let op voor mist en gladheid!

Groningen – Ga je nog op pad? Wees dan voorzichtig! Er is namelijk grote kans op mist en plaatselijke gladheid. Dit kan voornamelijk zorgen tot slecht zicht en verraderlijke situaties op wegen en bruggen.

- advertentie - 

Er zijn brede opklaringen en het koelt flink af. In het binnenland zakt de temperatuur snel onder het vriespunt. Vanavond en komende nacht ontstaat op veel plaatsen mist. Ook morgen overdag kan het regionaal lange tijd mistig zijn. De maxima komen uit op slechts 4-6 graden. De dagen daarna blijft de kans op mist groot en is het vrij koud.

 


Nu u hier toch bent... Heeft u de OldambtNu.nl app al gedownload op uw telefoon? Zo niet, lees hier meer en download hem snel!
 
- advertentie - 
- advertentie - 

Dit kan u ook interesseren

Back to top button
Close