Algemeen

Uitbreiding wagenpark en installatiewerk – Interfit

- advertentie -

Winschoten – Het wagenpark van Interfit is onlangs uitgebreid met drie nieuwe servicebussen. Deze bedrijfsbussen vervangen twee kleinere combi-bedrijfsauto’s. Deze investering deed het bedrijf vanwege uitbreiding van de werkzaamheden. Het wagenpark bestaat nu uit twaalf bedrijfsauto’s, waarvan tien bedrijfsbussen.

- advertentie -

Efficiency en kostenbesparing
Dankzij de beschikking over een grotere serviceauto kunnen verschillende van de technische teams standaard nog meer onderdelen, materialen en gereedschappen paraat hebben. Zo kan Interfit in meer gevallen ad hoc service en onderhoud uitvoeren. Dit vergroot de efficiency en kan in verschillende gevallen voor de klanten een kostenbesparing opleveren dankzij tijdwinst.

Laboratoria
Een van de nieuwe servicebussen is speciaal uitgerust voor technisch onderhoud, reparatie en service in laboratoria. Deze auto is uitgerust met diverse specifieke materialen en onderdelen die veelvuldig in laboratoria worden gebruikt, zoals afzuigventilatoren, dempers en regeltechniek voor zuurkasten. Zo kan Interfit elk laboratorium bij storingen nog sneller en efficiënter van dienst zijn.

Ketels en regeltechniek
Op het gebied van verwarmingsketels en regeltechniek gaan de technologische ontwikkelingen erg snel. Technische vooruitgang brengt gebruik van een breder spectrum aan onderdelen en materialen met zich mee. Het serviceteam van het Winschoter bedrijf dat zich specifiek met ketels en regeltechniek bezighoudt beschikt nu altijd direct over de meest gangbare benodigdheden, zodat ook bij onvoorziene omstandigheden minder snel een ritje naar de zaak noodzakelijk is.

Airco’s en warmtepompen
Ook onder particulieren wordt het de laatste jaren steeds gangbaarder om thuis de beschikking te hebben over een airco of warmtepomp met airco en elektrische luchtverwarming. Steeds hetere zomers doen de vraag naar airco’s stijgen, evenals het groeiend aantal zonnepanelen van particulieren die gratis stroom leveren en daarmee het gebruik van elektrische verwarming en koeling wel heel aantrekkelijk maken.

Interfit verzorgt de installatie van deze systemen en daarnaast ook regulier onderhoud en service. Ons gespecialiseerde technisch team beschikt nu over een eigen servicebus speciaal toegerust voor reparatie en onderhoud van airco’s en warmtepompen.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button