Op stap

W.K.C. goes Wild West

- advertentie -

Winschoten – Op zaterdag 7 december a.s. organiseert de Winschoter Kunstrolschaats Club (W.K.C.) een nieuwe show in cultuurhuis De Klinker in Winschoten.

- advertentie -

W.K.C. behoort met haar 58-jarig bestaan tot de oudste kunstrolschaatsverenigingen in Nederland. De vereniging is actief aanwezig bij verschillende evenementen zoals het Rozenfestival, Waterbei, de Funrun, de 4mijl4you, de Kidsfunday’s Oldambt, Nacht van de Nacht en uiteraard hun jaarlijkse show in de Klinker. Daarnaast wordt er ook deelgenomen aan wedstrijden voor het kunstrolschaatsen.

Na de vorige succesvolle shows afgelopen jaren zoals Cat’s, Winter, Aladdin en Lion King, is dit jaar gekozen voor het thema W.K.C. goes Wild West. Met eigen choreografie en zelf ontworpen prachtige kostuums zullen shownummers op geheel originele wijze ten tonele worden gebracht door de kunstrolschaatsers van W.K.C. op het grote podium van de Klinker. In deze show wordt u meegenomen via het wilde westen naar het hedendaagse USA. Tijdens de show zullen ook diverse gastoptredens te zien zijn met o.a. (tap)dansers, circusacrobatiek en jongleurs. Kortom een bijzonder gevarieerde avond vol entertainment die u niet mag missen.

De voorstelling is op zaterdag 7 december in Cultuurhuis de Klinker te Winschoten. Kaarten zijn verkrijgbaar via www.indeklinker.nl.  €10,00 voor volwassenen, € 5,00 voor kinderen. Aanvang: 19:30 uur Meer informatie kunt u vinden op www.rollershow.nl  en/of www.indeklinker.nl

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button