Algemeen

Dit benne geen grappen, dit benne streken!

- advertentie -

Blauwestad – Sinds april dit jaar is het restaurant aan het Havenkwartier in de Blauwestad overgenomen door Collin Feenstra en zijn vrouw Suzanne. Bij Heerlijke Streken staan kwalitatief goede gerechten voor een vriendelijk bedrag op de kaart. Het restaurant heeft een gezellige uitstraling en is voorzien van een leuke kinderhoek met onder andere een prachtige interactieve digitale speeltafel.

- advertentie -

Afgelopen weekend mocht een groep redactieleden van OldambtNu.nl gebruik maken van de uitnodiging om te komen eten bij Heerlijke Streken aan Redersplein 8. Voor personeelsuitjes hebben ze een ruim aanbod activiteiten beschikbaar zoals een moorddiner of kookcursus, wij houden het alleen bij eten.

Op de ruime parkeerplaats werden de verschillende vervoersmiddelen geparkeerd en betraden we vol verwachting het restaurant. Aan een knusse ronde tafel mochten we plaatsnemen. Onder het genot van een lekker drankje, wachtten we tot onze groep compleet was. Op de vraag naar de menukaart, meldde de uiterst vriendelijke medewerkster dat wij een verrassingsmenu kregen, dus geen menukaart voor ons. Een heerlijke soep werd op een verrassende manier uitgeserveerd, het hoofdgerecht was uitstekend gegaard en leuk gepresenteerd en het toetje was een heerlijke warme huisgemaakte apfelstrudel met bolletje ijs en slagroom. Als afsluiter mochten we met een lekkere kop koffie of thee gezellig uitbuiken en napraten bij de sfeervolle haard.

Het was een smakelijke verrassing en ondertussen bekroop bij menig redactielid toch het idee, ‘Hoe zou een moorddiner nou eigenlijk verlopen’ …… wie weet komt er nog een vervolg.

Bent u nieuwsgierig geworden? Kijk op de website www.heerlijkestreken.nl of de Facebookpagina.
Even langskomen kan natuurlijk ook altijd.

Openingstijden:
Maandag gesloten
Dinsdag t/m vrijdag 12.00 – 21.00 uur
Zaterdag en zondag 10.00 – 21.00 uur

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button