Op stap

Vandaag Kerstmarkt bij De Oude Gieterij in Midwolda

- advertentie -

Midwolda – De Oude Gieterij in Midwolda organiseert zaterdagmiddag vanaf 16.00 uur een Kerstmarkt. Bezoekers zijn van harte welkom bij de cadeauwinkel en lunchroom aan de Hoofdweg 126 in Midwolda. De markt is geopend tot 21.00 uur.

- advertentie -

Er is van alles te doen. Onder het genot van een hapje en een drankje, bij de gezellige kramen langs, live muziek, kerstfilm en uiteraard de Kerstman, kortom… te veel om op te noemen! Nieuw bij de Oude Gieterij is de Arrenslee met Friese paarden, waar u gratis een ritje mee kan maken.

Ook verkopen ze oliebollen, snert, chocolademelk, gluhwijn, taart, kerst-artikelen en uiteraard cadeautjes.

De Oude Gieterij
De Oude Gieterij is een mooie cadeauwinkel met lunchroom en terras aan de doorgaande weg in Midwolda. Deze winkel wordt gerund door cliënten. Zij werken hier zowel in het atelier als de winkel. Ze leren omgaan met klanten, de kassa te bedienen, cadeautjes inpakken. Achterin de winkel is ons atelier. Hier wordt een groot deel van de artikelen die in de winkel verkocht worden, gemaakt of bewerkt.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button