Algemeen

Bellissima 20 jaar in Winschoten

- advertentie -

Winschoten – 20 jaar geleden kwam er aan de Venne 96 in Winschoten een pizzeria met de aantrekkelijke naam Bellissima. Uitsluitend pizza’s bakken was toch niet geheel wat de broers wilden en vanwege hun Italiaanse bloed in de aderen en de liefde voor heerlijk eten, kwamen er steeds meer typische Italiaanse gerechten op de menukaart van Bellissima. En na 5 jaar was er naast de pizza’s een Italiaans restaurant ontstaan.

- advertentie -

“We vinden het leuk om naast de standaard menukaart ook, meestal in het weekend, aparte gerechten aan te bieden”, zegt eigenaar Angelo. “Omdat we onze producten vers inkopen, zien we wel eens iets waarmee we dan iets bijzonders gaan maken. Samen met mijn broer Mimmo en onze vaste kok komen we dan tot smakelijke verrassingen. We volgen uiteraard de nieuwste ontwikkelingen en gaan daar creatief mee aan de slag zodat we onze gasten culinair kunnen verwennen. En soms komen bepaalde gerechten die heel goed bevallen dan op de vaste menukaart terecht.”

Bij Bellissima voel je je als gast echt welkom. In een gezellige omgeving met vrienden, familie of een geliefde uitgebreid de tijd nemen om te genieten van lekker eten. Mediterraans en Italiaans eten, een heerlijk glas Italiaanse wijn van Anno Domini en dan een lekker dessert en Italiaanse koffie als afsluiter.

Voor het 20-jarig jubileum heeft Bellissima in het weekend van 13 t/m 15 december een speciale aanbieding. Het 4 gangen keuzemenu is normaal €33,99 maar kost nu slechts €25,50. Om teleurstellingen te voorkomen is vooraf reserveren gewenst.

Verder zullen er in dit jubileumjaar geregeld leuke acties gaan plaatsvinden. Volg hiervoor de facebookpagina van Bellissima en kijk op de website www.restaurant-bellissima.nl voor meer informatie en de menukaart.

- advertentie -

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button