Op stap

Twinkel Twinkel kerst event in Scheemda

- advertentie -

Scheemda – De ondernemersvereniging Handel en Nijverheid Scheemda viert dit jaar op 14 december aanstaande het derde Twinkel Twinkel Kerst Event. Iedereen is van harte welkom om samen kerst te vieren op het dorpsplein naast het gemeentekantoor.

- advertentie -

Er is gratis glühwein en chocomel, kinderen kunnen marshmallows roosteren boven een kampvuurtje.
De sfeer wordt vergroot door muziek van muziekvereniging “Prins Hendrik” en het pomponteam komt ook nog optreden. Uiteraard zal de Kerstman ook aanwezig zijn die graag met iedereen op de foto wil. Vanaf 19.00 uur is iedereen welkom voor een gezellig samenzijn.

Meer info over twinkel twinkel vind je op https://www.facebook.com/twinkeltwinkelkerstevent/

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button