Incidenten

Politie zoekt getuigen na zeven inbraken in twee dagen

- advertentie -

Winschoten – Afgelopen weekend hebben er in Winschoten een aantal woninginbraken plaatsgevonden. De dievengilde was vooral op zaterdag 7 december actief. Op deze dag zijn er zes inbraken geweest in Winschoten.

- advertentie -

De bewoner van een woning aan de Lindelaan ontdekte rond 22:00 uur dat er ongewenst bezoek in de woning was geweest. Opvallend bij deze inbraak was dat men een in de tuin staande trap heeft gebruikt om de woning via de eerste verdieping binnen te komen.

Ook zijn er drie woningen bezocht aan de Parklaan. Deze inbraken zijn gepleegd tussen 09:00 en 23:00 uur. Hierbij zijn verschillende goederen weggenomen.

Aan de Wezellaan is de achterdeur van een woning opengebroken, waarna de woning werd doorzocht. De achterdeur van een woning aan de Otterlaan werd geforceerd.

Op donderdag 5 december rond de klok van 11:00 uur is er ingebroken in een woning aan de Stationsweg. Hierbij is de vermoedelijke dader betrapt. Naast goederen uit de woning is er ook een damesfiets met zwart-witte fietstassen en voorop een kapot fietsmandje meegenomen.

Signalement van deze persoon is: 170/180 cm lang, zwart haar, droeg mogelijk een bril, donkergrijze jas aan, normaal/dun postuur, sprak accentloos Nederlands, had een zwarte tas bij zich.

Heb jij meer informatie over de genoemde inbraken of heb jij iets verdachts gezien? Dan komt de politie graag met jou in contact. Dat kan via 0900-8844 Bureau Winschoten. Of als je liever anoniem blijft via meld misdaad anoniem via 0800-7000

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button