Incidenten

17-jarige tractorbestuurder aangehouden wegens hinderen ambulance

- advertentie -

Scheemda – De politie heeft woensdagavond een 17-jarige tractorbestuurder uit de gemeente Westerkwartier aangehouden. De jongeman wordt er van verdacht een ambulance te hebben gehinderd op de A7 tussen Beerta en Scheemda. De ambulance vervoerde een patiënt en had het zwaailicht aan.

- advertentie -

Toen de ambulancechauffeur de landbouwvoertuigen wilde passeren werd deze gehinderd en kon door hard te remmen een aanrijding voorkomen. Later die avond is de 17-jarige jongeman aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij dit incident. De ambulancechauffeur doet aangifte. De ambulance kon na het incident zijn weg weer vervolgen.

De politie heeft, vooralsnog bekend is, geen bekeuringen in Groningen uitgedeeld. Elders in het land is wel sanctionerend opgetreden.

Lees ook:
Grensovergang bij Bad Nieuweschans gehele dag geblokkeerd (video)

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button