Kort nieuws

Ludieke grap namens Winschoter voor vrijgezelle vriend

- advertentie -

Winschoten – Elk jaar viert een groep vrienden uit Winschoten met elkaar Sinterklaas. De gekste en grappigste dingen komen voorbij. Dit jaar bedacht Carlo Scholtens een ludieke grap om hun vriend Marnik Blaauw aan een vriendin te helpen.

- advertentie -

“Ik heb een enorme banner van 10 bij 2,50 meter breed op een gevel laten plaatsen midden in het centrum van Winschoten. Het gezicht van mijn maat staat op het spandoek en er staat bij: SINGLE – stuur een bericht naar mijn Instagram: @marnikblaauw.” zegt Carlo in zijn video die inmiddels online staat.

Het doek hangt inmiddels op de gevel van Café Dommering, midden in het uitgaansgebied van Winschoten. Het doek is dan ook niet te missen.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button