Cultuur

Een filmpje kijken in de kerstvakantie in De Klinker

- advertentie -

Winschoten – Een filmpje kijken thuis op de bank is leuk, maar een film kijken op een groot scherm met een grote bak popcorn op schoot is nog veel leuker. De Klinker probeert tijdens de schoolvakanties weer aan de wensen van het publiek te voldoen door vertier aan te bieden in de vorm van bioscoopfilms.

- advertentie -

Aangezien de kerstvakantie voor de deur staat, is dit hét moment om de daad bij het woord te voegen. Van vrijdag 20 december tot en met zaterdag 4 januari zijn er bijna dagelijks films te zien in de Rabozaal in Cultuurhuis De Klinker.

Filmaanbod
Voor kinderen staan de films Frozen 2 en Mees Kees in de Wolken geprogrammeerd. Vreesde Elsa in het eerste deel van Frozen dat haar krachten teveel voor de wereld waren, in Frozen 2 moet ze hopen dat ze genoeg zijn. In de film van Mees Kees nemen de allerleukste meester en strengste directrice van Nederland je weer mee in een avontuur vol liefde, dans en gekke schoolfeesten. Samen met de schooldirectrice staat Mees Kees weer voor een nieuwe uitdaging.

Voor volwassenen draaien de films Huisvrouwen bestaan niet 2 en Penoza. Na het succes van de komische film Huisvrouwen bestaan niet, die lovende recensies ontving en de best bezochte Nederlandse bioscoopfilm van het jaar werd, kon een vervolg natuurlijk niet uitblijven! Daarnaast de misdaadfilm Penoza: The Final Chapter, de langverwachte film van de hitserie Penoza.

Tijdschema
Wanneer de films te zien zijn, ziet u op de website www.indeklinker.nl. Ook bestelt u uw kaarten voor de film via deze website of voorafgaand aan de film bij de theaterkassa (0597-700270).

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button