Op stap

Nieuwolda beleeft lichtjestocht

- advertentie -

Nieuwolda – Donderdagavond was het zover; vrijwilligers van onder andere de Dierenborg, ’t Hummeltje, De Rederijkers, Letterwies, stichting Dorpsbelangen en de Protestantse kerk Nieuwolda sloegen de handen inéén en organiseerden een prachtige lichtjestocht in Nieuwolda. Op het schoolplein van openbare basisschool Letterwies werd er een mooi verhaal verteld, waarna de route langs de lichtjes gelopen kon worden.

- advertentie -

Het kerstverhaal werd verteld op verschillende punten in het dorp. De herders met schapen, een ‘echte’ ezel, Romeinse soldaten, drie wijzen, een engelenkoor, een herbergier en uiteraard Jozef, Maria en het kindeke Jezus waren te bewonderen. Met maar liefst 350 bezoekers was het een gezellige, geslaagde avond, die zonder alle vrijwilligers niet had kunnen plaatsvinden. Vrijwilligers; ontzettend bedankt!

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button