AlgemeenIncidenten

Brandweer blust containerbrand

- advertentie -

Scheemda – Maandagavond omstreeks 19.35 uur werd de brandweer gealarmeerd voor een containerbrand aan de Langeweg in Scheemda. De brandweer kwam hierop met spoed ter plaatse.

- advertentie -

Ter plaatse betrof het een brand in een papiercontainer, wat over was geslagen naar een rij coniferen. De container is door buurtbewoners weggesleept, om zo erger te voorkomen. De rij coniferen kon op tijd worden geblust door de bewoner. Hierdoor is de naastgelegen carport gespaard gebleven.

De met spoed gealarmeerde brandweerlieden hebben de container en de coniferen afgeblust. Door snel optreden van buurtbewoners kon erger worden voorkomen. Hoe de brand is ontstaan is nog niet bekend. Mogelijk is vuurwerk de oorzaak.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button