Algemeen

OldambtNu.nl applicatie (app) per 1 januari offline

- advertentie -

Winschoten – De OldambtNu.nl applicatie (app) gaat per 1 januari offline. De gebruikers van de app kunnen per 1 januari dus geen gebruik meer maken van onze dienst op deze applicatie. De app vertoonde de laatste tijd meer technische gebreken en is hierdoor niet meer gebruiksvriendelijk.

- advertentie -

We zijn in gesprek en zoekende naar een nieuwe app waar we de functies goed in willen verwerken. Tot die tijd blijft de applicatie offline. Dit vinden wij erg jammer aangezien de app dagelijks door zo’n 4.000 gebruikers wordt gebruikt. We verwelkomen deze gebruikers uiteraard ook graag op de website, www.oldambtnu.nl.

Hoe kan ik het nieuws goed volgen?
Uiteraard blijven wij de komende tijd wel berichten plaatsen op www.oldambtnu.nl, u kunt ons vinden via alle internet browsers, te denken aan Google Chrome, Safari en Firefox. Maar ook op diverse social media kanalen, bijvoorbeeld Facebook, Instagram en Twitter.

TIP: zet OldambtNu.nl vast op uw startscherm.
Bekijk in deze video hoe dat werkt op een Android telefoon
Bekijk in deze video hoe dat werkt op een iOS (Apple) telefoon

 

 

 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button