Algemeen

NC-websites breidt diensten in online marketing, team en huisvesting fors uit

- advertentie -

Winschoten –  De Winschoter webbouwer NC-websites groeit sterk, zowel in de diepte als in de breedte. Hierbij is vooral de groei van de online-marketingtak opvallend. Dit zorgde voor verdubbeling van het team binnen een paar jaar. Hierdoor is het pas drie jaar geleden betrokken pand aan de Engelstilstraat nu alweer te klein. Daarom heeft NC-websites het naastgelegen pand erbij gekocht. Na een verbouwing hoopt het bedrijf de extra vierkante meters in de loop van dit jaar te betrekken.

- advertentie -

NC-websites is een webbouwer met een hart voor online marketing. “Onze zakelijke klanten krijgen steeds meer behoefte aan ondersteuning in online marketing”, vertelt eigenaar Lennart van der Zwan. De website speelt daarbij een cruciale rol, daarom komen onze klanten met die vraag naar online marketing bij ons terecht. Wij willen hierin toegevoegde waarde bieden en investeren daarom in een flinke uitbreiding. Hierdoor is onze groei sneller en sterker dan voorzien.”

Online marketing
Volgens Van der Zwan ligt de toegevoegde waarde met name in het vooruit plannen van de online marketingactiviteiten van klanten: “Wij zijn erkend Google Partner en willen als zodanig voor onze klanten een brede meerwaarde bieden in alles wat met online te maken heeft. Om ze online zo sterk mogelijk te presenteren maken wij gebruik van onder meer Google Ads, online mailings, social-mediapromoties en B2B campagnes.”

Unieke positie
Het is de mix van de disciplines webbouw en online marketing die NC-websites een unieke positie in de regio verschaft. “Webbouwers en online marketingbureaus zijn in veel gevallen verschillende bedrijven. De ervaring leert dat deze scheiding voor bedrijven en organisaties vaak extra kosten en ruis oplevert. Door onze unieke combinatie kunnen wij snel schakelen, waardoor wij de zaken efficiënt, snel en goed kunnen regelen. Techniek, design en inhoud zijn optimaal op elkaar afgestemd. Dat maakt de effectiviteit van campagnes maximaal en houdt de kosten laag.”

Dankbaar
Van der Zwan is bijzonder blij met de uitbreiding: “Wij zijn de vorige eigenaren de familie Veldpape bijzonder dankbaar dat zij ons hiermee de kans geven om op onze prachtige locatie aan de Engelstilstraat gevestigd te blijven en uit te breiden. Ons grote kantoor wordt een inspirerende plek waar ons kundige enthousiaste team de beste en meest succesvolle online campagnes kan ontwikkelen, zodat wij onze klanten in de toekomst nog beter van dienst kunnen zijn. En daarbij blijven we toegankelijk, persoonlijk betrokken en benaderbaar.”

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button