Cultuur

Nieuwe voorstelling F2DC heet “Dreams”

- advertentie -
Winschoten – Sinds afgelopen zomer is F2DC al bezig met de voorbereidingen van hun jaarlijkse show! Afgelopen jaar heeft F2DC al uitgepakt met de show “Legends & Royalty” maar volgens eigenaar Frank van der Woude wordt deze show nog groter en spannender en is er nog meer spektakel! Aan de show doen meer dan 90 dansers van verschillende leeftijden mee.

- advertentie -

Tijdens de show kan het publiek genieten van het verhaal over 5 kinderen die ieder een eigen droom hebben over wat ze later willen worden. De show is een aaneengesloten uitvoering van verschillende dansstijlen zoals jazz, tap dance, hip hop, modern en cheer. Het publiek zal zijn ogen dan ook uitkijken wat er allemaal op hun afkomt. Naast de vele dansen zijn er ontelbare spoedverkledingen en zal het publiek  ongeveer 600 kostuums te zien krijgen. Het is tot nu toe de grootste show die F2DC ooit gegeven heeft! Dit mag je dan ook niet missen.

Er zijn 2 voorstellingen op 1 februari in de Harbour Club in Winschoten. Er is een middag voorstelling van 14:00-16:30 en de avondvoorstelling van 20:00 tot 22:30, kaartjes kosten 15,- euro en zijn alleen online verkrijgbaar via https://www.ticketkantoor.nl/shop/F2DC2020
Bent u er bij?

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button