Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
Algemeen

Nieuw in Scheemda, het 1op1 dieet met Noortje

- advertentie -

Scheemda – Sinds 6 januari werkt Noortje Bos als consulente voor het 1op1 dieet powered by Cambridge Weightplan. Haar praktijk is gevestigd aan de Stationsstraat 36 in Scheemda.

- advertentie -

In haar praktijk begeleidt ze cliënten bij afslanken en gewichtsbeheersing op basis van het stappenplan van het 1op1 dieet. Dit stappenplan bestaat uit 7 stappen die ervoor zorgen dat je afvalt en daarnaast ook een gezond voedingspatroon ontwikkelt. Hierdoor kun je na het afvallen je ideale gewicht behouden.

Het 1op1 dieet bestaat uit een combinatie van gezonde voeding en uitgebalanceerde maaltijd vervangers. Naast dit stappenplan is ook de 1op1 begeleiding een heel belangrijk onderdeel van het dieet. Wekelijks komt de cliënt bij de consulent om te wegen, maar vooral ook om te bespreken hoe het gaat. Ze vieren samen de successen en gaan ook samen opzoek naar een oplossing voor je moeilijke momenten.

Noortje heeft haar koksdiploma en heeft sociaal pedagogische hulpverlening gestudeerd. Beide studies komen mooi samen in haar nieuwe baan als consulente. Door haar achtergrond kan ze cliënten goed 1op1 begeleiden en heeft ze veel kennis van gezonde voeding. Ze heeft onlangs een opleiding gevolgd bij het 1op1 dieet en krijgt vanuit het hoofdkantoor ook voortdurend nieuwe input over coaching en een gezonde leefstijl.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button