Algemeen

Van Staalduinen levert drie gloednieuwe lesauto’s voor Verkeersschool Schuringa

- advertentie -

Winschoten – Verkeersschool Schuringa heeft onlangs drie gloednieuwe lesauto’s in ontvangst mogen nemen. Je kunt ze vanaf vandaag tegenkomen in Oost Groningen, maar ook zeker daarbuiten.

- advertentie -

De auto’s, van het type KIA Stonic, zijn geleverd door KIA Van Staalduinen uit Winschoten. “Wij nemen om de drie jaar nieuwe voertuigen.” zegt Dries Mejeur, eigenaar van de rijschool die sinds 1955 bestaat. “We houden van een fris en betrouwbaar wagenpark om onze leerlingen zo optimaal mogelijk te kunnen laten lessen.”

Deze KIA is een slag groter dan de vorige lesauto’s, dat waren KIA Rio’s, hierdoor krijgen de instructeurs dus een ruimere werkplek. “KIA bevalt ons erg goed, het zijn mooie auto’s en ook zeker prijstechnisch erg voordelig” zegt Mejeur.

“Een lesauto moet altijd functioneren en betrouwbaarheid staat bij ons voorop.” zegt Gerrie Buurke, verkoopmanager bij Van Staalduinen. “Een beetje trots zijn we wel hoor.”

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button