Algemeen

Voortbestaan kinderboerderij hangt aan zijden draad

- advertentie -

Bad Nieuweschans – De kans dat het Hertenkamp en de Kinderboerderij blijven bestaan is bijna te verwaarlozen. Dit bleek tijdens de bijeenkomst dinsdagavond in de Akkerschans. Geen enkele Schansker is naar deze bijeenkomst gekomen en dat kwam hard aan bij het bestuur en vrijwilligers. Dat meldt BNSnieuws.nl.

- advertentie -

Kleine kans
Er bestaat nog een kleine kans dat enkele mensen zich voor een bestuursfunctie aanmelden, maar deze moeten ook capabel zijn om deze functie te dragen. Er komt namelijk heel wat bij kijken om de organisatie draaiend te houden. Het Hertenkamp krijgt wel wat subsidie, maar het overgrote deel moet uit donaties komen, zowel uit acties als huis-aan-huis werving. Om dit alles te kunnen realiseren heb je best wat man/vrouw kracht nodig.

Voorzitter, secretaris en penningmeester Steven van Keulen heeft aangegeven al deze functies neer te leggen. Hij kan het niet meer opbrengen en bovendien mag het niet eens. Wanneer zich voor 27 januari geen nieuwe bestuursleden hebben aangemeld wordt het verzoek tot opheffing bij Dorpsbelangen neergelegd, waarna het complex wordt gesloten. De dieren zullen worden verkocht of worden overgedaan aan andere kinderboerderijen.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button