Cultuur

Toneelvereniging De Vriendenkring speelt klucht

- advertentie -

Scheemda – Toneelvereniging De Vriendenkring uit Scheemda voert zaterdag 1 en 8 februari de klucht ‘Extra hulp op de Eerste Hulp’ op. Dat gebeurt in de grote zaal van De Esborg in Scheemda. De dolkomische klucht speelt zich af in een wachtruimte van een regionaal ziekenhuis.

- advertentie -

Dokter Hogebaum is een oude, vergeetachtige en verstrooide, man. Hij gaat met pensioen, maar moet nog wel even zijn opvolger inwerken. Dan komt schoonmaker Joop van het uitzendbureau langs voor werkzaamheden. De dokter denkt dat hij zijn opvolger is. Dit leidt tot bizarre situaties.

De kaartverkoop is gestart. Entreekaarten zijn verkrijgbaar bij De Esborg (0597 – 591 255), Vos Mode (0597 – 591 319), Wubs (Klinkerstraat 93, Oostwold), Nanninga (Dwarslaan 26, Scheemda) en Drent (Esborgstraat 84, Scheemda).

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button