Algemeen

Lars Koehoorn in The Voice Battles

- advertentie -

Winschoten –  Lars Koehoorn uit Winschoten staat vanavond in The Battles van The Voice of Holland. The Voice of Holland (afgekort tot TVOH) is een talentenjacht die sinds 17 september 2010 door de Nederlandse televisiezender RTL 4 wordt uitgezonden.

- advertentie -

The Voice of Holland is vanavond om 20:30 uur te zien op RTL4. Dan zullen we weten of hij doorgaat naar The Knockouts.

De singer-songwriter is door de eerste TV-ronde heen gekomen. Voordat je met TVOH mee kan doen vindt er een selectie plaats gevolgd door de Blind Audition die op TV wordt uitgezonden. Lars wist tijdens de Blind Audition op 15 november jl. met het nummer ‘Love Runs Out’ van OneRepublic de jury te overtuigen van zijn kunnen. Hij kiest voor coach Waylon.

Update: Lars moest het opnemen tegen Chendo Smit en Rick Lips, waarbij Chendo er helaas met de winst vandoor ging.

 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button