Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
Algemeen

Open Dag Terra Winschoten MBO

- advertentie -

Winschoten – Rondkijken, sfeer proeven, vragen stellen en kennismaken met docenten en studenten; dit kan allemaal op de Open Dag van Terra Winschoten MBO! Op vrijdag 24 januari opent Terra Winschoten haar deuren voor scholieren die een keuze moeten maken voor een vervolgopleiding.

- advertentie -

Terra Winschoten MBO biedt verschillende opleidingen voor Entree en niveau 2. Voor Entree zijn dat: assistent Logistiek, assistent Plant, Dier of Groene Leefomgeving, assistent Verkoop/Retail. Voor niveau 2 zijn dat: Natuur & Recreatie, Cultuurtechniek & Waterschapbeheer, Hovenier, Dierverzorging, Veehouderij, Akkerbouw, Loonwerk en Bloem, Groen & Styling. Vanaf volgend schooljaar biedt Terra Winschoten een nieuwe opleiding aan op niveau 3; Vakbekwaam hovenier. Tijdens de Open Dag krijgen scholieren een goede indruk van de verschillende opleidingen.

Terra Winschoten MBO werkt met het leerpleinconcept. Dit betekent dat studenten op hun eigen tempo aan de opleiding kunnen werken. De studenten hebben te maken met een klein team van docenten die heel betrokken zijn bij de opleiding. De slb-er (studieloopbaanbegeleider) verzorgt de theorie en de praktijk op school én op locatie. Ook bezoekt hij de studenten op het leerbedrijf. Er wordt nauw samengewerkt met verschillende bedrijven in de regio. Alle opleidingen kunnen gevolgd worden in de BOL of BBL variant.

Bezoek de Open Dag van Terra Winschoten MBO:
Open Dag van Terra Winschoten MBO op vrijdag 24 januari van 16.00 – 20.30 uur.
Terra Winschoten is onderdeel van Campus Winschoten en gevestigd aan de P.C. Hooftlaan 1, 9673 GS Winschoten.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button