Op stap

The Barrel Challenge Wintereditie van start

- advertentie -

Winschoten – Zweep Events organiseert ook dit jaar weer de Barrel Challenge wintereditie. Zaterdag vertrok een deel van de Groninger deelnemers vanuit Winschoten naar Breda. Na daar de nacht in een hotel te hebben doorgebracht sloten zij zich bij het stadion van NAC Breda aan bij een grote stoet van bijna 300 barrels.

- advertentie -

Zo’n 15 auto’s verzamelden zich zondag eerst bij Stichting Oud Brandweermateriaal Winschoten om gezamenlijk richting Breda te rijden.

The Barrel Challenge
De allergekste, grensverleggende, meest fantastische tour door Europa! Zeven dagen lang raggen in een oud barrel niet jonger dan 2000!

De Challenge start vanuit Nederland en eindigt in dat ene landje en in dat ene onbekende plaatsje waar jij waarschijnlijk nog nooit bent geweest. Om deze eindbestemming te bereiken trotseren we de kou. We nemen de meest spannende, ruige en uitdagende routes door schitterende landschappen.

Tijdens de Barrel Challenge krijg je diverse opdrachten, oftewel ‘Challenges’, deze reeks van knotsgekke opdrachten leveren jou punten op. Zo maak jij kans om de enige echte ‘The BarrelChamp’ te worden!

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button