Cultuur

Bekijk wekelijks mooie films bij de Filmliga in het Filmhuis

- advertentie -

Winschoten – Filmliga Winschoten/Oldambt programmeert, in samenwerking met Cultuurhuis De Klinker, wekelijks op de dinsdagavond films in de Rabozaal. Ook op de laatste donderdag van de maand wordt er telkens een film geprogrammeerd. Een mooi en gevarieerd aanbod van kwaliteitsfilms uit binnen- en buitenland.

- advertentie -

Bent u filmliefhebber en gaat u regelmatig naar bioscoop of filmhuis? Dan is een lidmaatschap van Filmliga Winschoten/ Oldambt interessant voor u. Leden van de filmliga genieten namelijk een korting van 36% op de toegangsprijs voor films vertoont in het Filmhuis op dinsdagavonden. De toegangsprijs is € 7,00 voor leden. Niet-leden betalen € 11,00. De ledencontributie bedraagt slechts € 10,00 per persoon per jaar. Dat is snel ‘terugverdiend’ als u met regelmaat naar het Filmhuis gaat.

De contributie wordt jaarlijks geïnd via automatische incasso. Om u op te geven als lid stuurt u een e-mail naar filmligaoldambt@kpnmail.nl met daarin vermeld uw naam, adres, postcode, woonplaats en telefoonnummer. Zodra uw verzoek voor het lidmaatschap binnen is, krijgt u een bevestiging en wordt u ingeschreven. Vervolgens wordt uw ledenpas aangemaakt en krijgt u deze toegezonden.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button