Algemeen

Ommelander Ziekenhuis Groningen geeft spoedplein beter aan

- advertentie -

Scheemda – Wie met spoed naar het ziekenhuis moet, wil zo snel mogelijk op de juiste plek aankomen. Om de rijroute op het terrein nog duidelijker aan te geven is bij de afslag naar het Spoedplein een extra bord geplaatst, dat ’s avonds en ’s nachts wordt verlicht.

- advertentie -

“Op basis van de feedback van onze patiënten is hiervoor gekozen, omdat mensen vooral in het donker soms de afslag bleken te missen.” schrijft het Ommelander Ziekenhuis Groningen op Facebook.

Huisartsenspoedpost op andere plek
Nieuw is dat patiënten voor de Huisartsenspoedpost (HAP) nu rechtdoor worden verwezen naar de hoofdingang, terwijl zij voorheen linksaf de route naar het Spoedplein moesten nemen. De reden hiervoor is dat de HAP begin januari een nieuwe locatie binnen het ziekenhuis heeft gekregen.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button