Sport

Gerrie Drent nieuwe trainer van SC Scheemda

- advertentie -

Scheemda – SC Scheemda kan trots melden dat er voor volgend seizoen in Gerrie Drent een nieuwe hoofdtrainer is gevonden. Na twee gesprekken bleek er van beide kanten een positief gevoel te zijn over een samenwerking. Gerrie Drent is met BNC hard op weg om kampioen te worden in de 5e klasse D op zondag. Wat dat betreft een mooie parallel met SC Scheemda, dat dezelfde ambitie heeft in de 5e klasse E van het zaterdagvoetbal.

- advertentie -

Drent, die als hoofdtrainer de scepter zwaaide bij vv Heiligerlee, BATO en nu voor het vierde seizoen bij BNC, is een liefhebber van het spelletje die houdt van verzorgd voetbal, maar ook niet schroomt dat te combineren met een gezonde dosis inzet. Het feit dat hij met veel respect over zijn vorige clubs spreekt en zijn vorige clubs ook positief over Drent zijn, geeft wel aan dat hij een betrokken trainer is die zijn blik ruimer heeft dan alleen het 1e elftal.

SC Scheemda is er van overtuigd dat de club met Gerrie Drent verder kan groeien als team en als club. Voor dit seizoen wensen we Gerrie en zijn club BNC alle succes in de race naar het kampioenschap. Zelf zal SC Scheemda er alles aan gaan doen om ook naar de vierde klasse te promoveren. Dat zou een prachtig afscheid zijn voor Duurt Dijkman, is goed voor de club en brengt de nieuwe trainer een uitdaging die hij graag aangaat.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button