Incidenten

Inbrekers nemen inhoud fooienpot mee uit voetbalkantine

- advertentie -

Bad Nieuweschans – In de voetbalkantine in Bad Nieuweschans is afgelopen nacht ingebroken. Iets na 00:00 uur heeft voorzitter Dick Smook een melding gekregen vanuit de Meldkamer Amsterdam omtrent een mogelijke inbraak. Samen met Minne Bonnema is hij toen gaan kijken en ondertussen kreeg hij nog een telefoontje vanuit de meldkamer dat er nog meer zones betreden waren en en/of ze de politie moesten bellen.

- advertentie -

Binnen enkele minuten waren ze ter plekke en zagen dat er een ruit bij de klapdeuren was ingeslagen. Binnen tien minuten was ook de politie ter plekke en zagen dat er veel overhoop was gehaald, maar niets is verdwenen. Alleen de fooienpot was leeggehaald, maar daar zat volgens Dick nog niet veel in. Wel konden ze zien dat er aan de kassa was gezeten, maar deze stond gewoon open en ook een geldkist hebben ze onderzocht, maar ook daar zat niets in.

Verder hebben de dader(s) alle keukenkastjes doorzocht, maar voor zover te zien, is daaruit niets meegenomen. De politie heeft zondag een sporenonderzoek gedaan in de kantine. 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button