Algemeen

Vriendengroep organiseert voor 5e keer Schuurfeest ’t Nibbeltje

- advertentie -

Midwolda – Een vriendengroep uit Midwolda organiseert dit jaar voor de 5e keer een schuurfeest genaamd: ’t Nibbeltje Schuurfeest. Het is allemaal begonnen als een spontaan idee toen een band een plek vrij had in de agenda.

- advertentie -

Het evenement , aan de Hoofdweg 151A Midwolda, wordt elk jaar groter. Zo is de entree altijd voor een zachte prijs, volgens de organisatie gaat het niet om het geld maar om het feest! Dit jaar komt coverband LEAD optreden, maar ook niemand minder dan Evert Baptist komt langs! Tussen deze twee artiesten in draait DJ Dennis Carolus.

Het evenement vindt aanstaande zaterdag, 8 februari, plaats. Entree bedraagt 5 euro en consumptie 1 euro. Pinnen is helaas niet mogelijk.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button