Mogen wij 1 minuut van je tijd? We zouden graag je mening willen over OldambtNu.nl. 

Vul hier een korte enquete in.
Incidenten

Brandweer Scheemda rukt twee keer uit voor stormschade

- advertentie -

Scheemda – Brandweer Scheemda is zondag twee keer door de meldkamer opgeroepen voor een stormschade.

- advertentie -

De eerste melding kwam binnen om 16.13 uur. Bewoners van een woning aan de Pelmolenlaan vertrouwden een boom niet die mogelijk zou kunnen omvallen. De brandweer heeft een controle gedaan, maar verder geen zaagwerkzaamheden verricht.

Later in de avond, om 22.06 uur, werd de brandweer opgeroepen voor een stormschade aan de Dwarslaan. Bij een woning was een daklijst los gewaaid, dit zorgde voor gevaar. De brandweer heeft de daklijst vakkundig weten te verwijderen. (zie foto’s)

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button