Algemeen

Oud ijzer actie van CBS Maranatha voor herinrichting schoolplein

- advertentie -

Winschoten – Op zaterdag 29 februari 2020 organiseren de Schoolcommissie en de Medezeggenschapsraad van CBS Maranatha te Winschoten een oud ijzer actie. De opbrengst is bedoeld voor de herinrichting van het schoolplein.

- advertentie -

Openbare speelplaats
Het schoolplein is een openbare speelplaats, wat betekent dat buiten schooltijden (dus na schooltijd, in de weekenden en in de schoolvakanties), alle kinderen uit de buurt welkom zijn om op het plein te komen spelen!

Het nieuwe plein
Het schoolplein dat er ligt, is aan vervanging toe. Vooral het plein van de kleuters. Er staat een speeltoestel dat niet meer voldoet, ook de ondergrond van het toestel voldoet niet meer en de zandbak is te groot voor het aantal kinderen dat gebruik maakt van het plein. Wij hebben in samenspraak met een professionele partij een plan gemaakt voor een heel nieuw plein en we kunnen in ieder geval niet wachten tot het zo ver is! Het plan is tot stand gekomen in samenwerking met de kinderen, ouders en leerkrachten van de school en wordt ondersteund door het Wijkplatform Centrum.

U kunt helpen!
Uiteraard is voor het nieuwe plein geld nodig. Een deel van dit geld is al binnen, maar wij hebben nog niet voldoende financiële middelen om het nieuwe plein te realiseren. Daarom deze actie. Helpt u mee?

Waar? Wanneer?
Op zaterdag 29 februari aanstaande staat er van 9.00 uur tot 12.30 uur een container op het terrein van Vermeulen Steen & Hout, Lijnbaan 7 te Winschoten (naast de Intratuin). Hierin kunt u uw oud ijzer en andere metalen kwijt. Medewerkers van school staan klaar om u te helpen bij het storten en eventueel sorteren van de spullen.

Laten ophalen
Bent u niet in de gelegenheid om uw oude metalen zelf naar de Lijnbaan te brengen? Geen probleem, dan halen we het bij u op! Stuur een mailtje naar oudijzerwinschoten@gmail.com en vertel ons wat u wilt inleveren, op welk adres we het mogen ophalen (graag wel in een straal van maximaal 10 km rondom Winschoten) en wat uw naam is, en wij regelen de rest!

Wat kunt u inleveren?
U kunt oude metalen inleveren, zoals bijvoorbeeld een oude fiets, een stuk aluminium kozijn of ander aluminium, een oud hekwerk, lood, oude accu’s, velgen (zonder band), elektromotoren, koper, zink (dakgoot), etc., etc., etc. Alle metalen zijn welkom.

Wat mag u niet inleveren?
Oude elektrische apparaten, zoals wasmachines, koelkasten en drogers.

Wij vinden het super als u ons wilt helpen! Bij voorbaat hartelijk dank!

Schoolcommissie en Medezeggenschapsraad CBS Maranatha, Winschoten

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button