Op stap

Vier Valentijnsdag in De Klinker

Winschoten – Het is bijna Valentijnsdag, de dag van de liefde. Speciaal voor deze dag heeft De Klinker een romantische film met Lies Visschedijk en Waldemar Torenstra uitgezocht. Neem je grote liefde vrijdag 14 februari om 21.15 uur mee naar ‘Singel 39’ in De Klinker. Speciaal voor de gelegenheid ontvang je bij binnenkomst een welkomstdrankje en na afloop een leuke attentie.

- advertentie - 

Mo (39), kort voor Monique (Lies Visschedijk), heeft het helemaal voor elkaar: een baan als hartchirurg, een lieve familie, een maandelijks bezoek van haar minnaar én een prachtig pand aan de Singel in Den Haag. Wanneer de aantrekkelijke kunstenaar Max (Waldemar Torenstra) ineens bij haar op de stoep staat, ontstaat er een bijzondere vriendschap. Max valt op mannen, maar heeft ook een kinderwens. Mo is überhaupt niet met het moederschap bezig. Ze weet al niet waar ze de tijd vandaan moet halen om iets leuks te doen, laat staan om serieus te daten. Als Max via een app op zoek gaat naar de ideale moeder voor zijn nageslacht, begint Mo zich af te vragen of er toch meer is in het leven dan enkel haar carrière.

Het valentijnsarrangement kost slechts € 12,50 p.p. Wil je kans maken op twee vrijkaarten voor de film én wil je als een VIP opgehaald en thuisgebracht worden? Houd dan onze social media in de gaten. In samenwerking met Autohuis Bouwsema uit Veendam en Delfzijl hebben wij een leuke valentijnsactie bedacht. Wil je niet wachten op de actie, koop dan nu alvast je kaarten via www.indeklinker.nl of de theaterkassa (0597-700270).

- advertentie - 

Dit kan u ook interesseren

Back to top button
Open chat
Tip ons!