Algemeen

Opbrengst Poffertwedstrijd overhandigd aan Dierenasiel Winschoten

- advertentie -

Winschoten – Op zaterdag 25 januari vond in Cultuurhuis De Klinker de eerste editie van de poffertwedstrijd plaats. Tijdens de Open Dag die plaatsvond in het Nationaal Theaterweekend lieten 20 deelnemers de jury genieten van hun baksels. De winst ging naar Pieter van Delden en Antonie Simonides.

- advertentie -

De bezoekers die op zaterdagmiddag aanwezig waren bij de Open Dag konden alle deelnemende pofferts proeven door een plakje te kopen. De opbrengt van deze verkoop ging naar Dierenasiel Winschoten.

Op donderdag 13 februari was het moment daar dat de cheque werd overhandigd aan de beheerster van het asiel. Na een korte rondleiding werd de opbrengst van € 200,- in ontvangst genomen door Mandy Olthof, welke aangaf hier erg blij mee te zijn: “Het geld kunnen we goed gebruiken”. Op de foto ziet u beheerster Mandy Olthof van het dierenasiel, Marijke de Vries namens Cultuurhuis De Klinker en kat Rico, die binnenkort op zoek gaat naar een huisje.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button