Cultuur

Verrassende observaties en originele humor van Lucky Fonz III

Winschoten – Lucky Fonz III is natuurlijk één van Nederlands meest geliefde zangers, bekend van hits als Ik heb een meisje, Linde met een E en App Me, en tv-programma’s als DWDD, Pauw en De Slimste Mens.

- advertentie - 

Maar het theaterpubliek heeft Lucky Fonz inmiddels ook op een andere manier leren kennen; als bijzondere theatermaker, met shows waarin hij cabaret, kleinkunst en unieke liedjes combineert tot een onvergelijkbaar geheel. In zijn voorstelling Buiten de lijnen pakt Lucky Fonz de grote vragen aan, zoals “Wat is de zin van het leven?” en “Waarom staat er die w in erwt?”.

Naast de antwoorden brengt Lucky wederom alle elementen die zijn shows zo origineel maken: mooie liedjes, aparte verhalen, humor, diepgang en -vooral- ontroering. De voorstelling is te zien op zaterdag 22 februari in De Klinker.

Kaarten voor de voorstelling zijn verkrijgbaar via www.indeklinker.nl en de theaterkassa (0597-700270).

- advertentie - 

Dit kan u ook interesseren

Back to top button
Open chat
Tip ons!