Incidenten

Wederom brand in leegstaand hotel Bad Nieuweschans

- advertentie -

Bad Nieuweschans – Aan de Hamdijk in Bad Nieuweschans heeft in de nacht van zaterdag op zondag wederom een brand gewoed in een voormalig hotel. Toen de brandweer arriveerde was er al sprake van een uitslaande brand.

- advertentie -

Brandweer Bad Nieuweschans heeft ondersteuning gekregen vanuit Duitsland, korps Bunde. Ook in de nacht van vrijdag op zaterdag was er een brand.

Daarbij werd de hoogwerker van Winschoten opgeroepen. Zowel de Nederlandse als Duitse eenheden hebben verdere uitbreiding van het vuur kunnen voorkomen. Hoe de brand is ontstaan is niet bekend. De politie sluit brandstichting niet uit. 

Lees ook: Brand in leegstaand hotel Bad Nieuweschans

 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button