Op stap

Rotaryclub Winschoten organiseert 30ste bridgedrive

- advertentie -

Winschoten – Op vrijdagavond 6 maart aanstaande organiseert Rotaryclub Winschoten voor de 30ste keer haar jaarlijkse bridgedrive in het Ubbo Emmius College aan de Bovenburen 60 te Winschoten.

- advertentie -

Een gezellig evenement waar weer aantrekkelijke prijzen te winnen zijn o.a. een bowlingarrangement incl steengrillen bij restaurant In den Stallen, dinerbonnen voor restaurant Makedonia en toegangskaarten voor voorstellingen in theater de Klinker.

Omdat het dit jaar het 6e lustrum is van de bridgedrive krijgt elke deelnemer een Rotary bridgekaartspel cadeau. Opgave kan bij Anneke Kloosterboer, ajmkloosterboer_nap@ziggo.nl, 0587-591375 of bij Ina Lammerts, veerkamp@iname.com, 0597-562506.

Rotary organiseert vaak evenementen voor een goed doel. Dit jaar zal de opbrengst van de bridgedrive besteed worden aan een project voor de jeugd in onze regio.

Het eerstvolgende goede doelen-evenement van Rotaryclub Winschoten is een Duckrace aan de Renselkade in Winschoten op zaterdag 23 mei. Volg de (social)media of kijk voor deelname  op www.rotary.nl/winschoten.

- advertentie -

- advertentie - 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button