Incidenten

Arrestatieteam doet inval in pand Winschoten

Winschoten – In verband met dit rechercheonderzoek heeft de politie vanavond invallen en doorzoekingen gedaan in 17 panden in Oosterwolde, Hoogeveen, Leeuwarden, Drachten, Groningen, Beilen, Stadskanaal, Roden, Marum, Dedemsvaart en Winschoten. De politie heeft hierbij in totaal 10 verdachten aangehouden.

- advertentie - 

Bewaakt
Omdat de politie alle panden goed willen onderzoeken en dat in enkele gevallen beter gaat in het daglicht, wordt een deel van de doorzoekingen pas morgen gedaan. “De panden worden ondertussen bewaakt om sporen veilig te stellen.” aldus de politie.

Neergeschoten
In Drachten werd één verdachte neergeschoten. De man raakte gewond, maar is volgens de politie buiten levensgevaar.

Meer informatie is er momenteel niet beschikbaar.

- advertentie - 
- advertentie - 
- advertentie - 

Dit kan u ook interesseren

Back to top button