Algemeen

Reünie Dollard College Hommesplein en Winschoter Scholengemeenschap

- advertentie -

Winschoten – Op 6 juni wordt er een reünie gehouden voor oud-leerlingen en (oud-)docenten/medewerkers van het Dollard College Hommesplein en de Winschoter Scholengemeenschap (W.S.G.). De reünie is een mooie gelegenheid om weer terug te komen in het oude schoolgebouw.

- advertentie -

Reünisten komen samen met de mensen waarmee zij hun schooltijd hebben beleefd en worden ontvangen met een kopje koffie of thee. (Oud-)docenten/medewerkers en leerlingen kunnen samen herinneringen ophalen, gezellig bijkletsen en opnieuw op de klassenfoto.

Er wordt hard gewerkt aan een mooi programma voor de reünie. Hierbij kan gedacht worden aan optredens van oude schoolbandjes en lokale helden.

Daarnaast is er een heerlijk buffet met genoeg keuze voor vegetariërs en veganisten, is er een bar geopend en is er nog veel meer te doen en te bekijken. Vanaf 21:00 draait een DJ hits van toen én nu en kunnen de voetjes van de vloer.

Oud-leerlingen en (oud-)docenten/medewerkers kunnen voor het volledige programma en kaartverkoop terecht op www.reuniedollard.nl .

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button