Gemeente

Echtpaar Kranenborg-Boven uit Westerlee zestig jaar getrouwd

- advertentie -

Westerlee – Afgelopen dinsdag, 11 april, vierde het echtpaar Kranenborg-Boven hun zestigjarig huwelijk. Wethouder Jurrie Nieboer ging bij het echtpaar op visite en bracht haar felicitaties over aan het gelukkige paar.

- advertentie -

Drie jaar voor hun huwelijk hebben ze een relatie met elkaar gekregen. Wubbo (81) is opgegroeid in Westerlee en Hennie (79) in Scheemda. Hoe de relatie precies is ontstaan is een leuk familie geheim, maar meneer en mevrouw Kranenborg gingen vroeger vaak op pad met de brommer.

Meneer Kranenborg is zeer technisch, zijn werk was ook altijd werktuigbouwkundig gerelateerd. Niet alleen met metaal maar ook maar ook met hout was/is hij erg handig.

Het fokken van konijnen en kippen ging hem goed af. Op de shows heeft hij menig prijzen in de wacht gesleept. Hij is op de boerderij opgegroeid en van jongs af aan is hij omringt geweest door konijnen en kippen. Hij is ook actief geweest in besturen zoals de konijnen -en pluimveeclub, kaartvereniging en de soos.

Mevrouw Kranenborg heeft gewerkt in een naaiatelier later bij de thuiszorg. Ze komt uit een gezin met zangtalenten. Haar 2 broers zongen, maar zij zong al heel vroeg bij een meisjeskoor. Later is zij lid geworden van een gemengd koor in Westerlee.

Ze hebben samen 2 dochters gekregen.

Op vakantie
Samen gaan ze graag met de caravan op pad tot de coronaperiode gingen ze ieder voorjaar richting Oostenrijk/Italië en in het najaar nog eens naar Zeeland. Helaas is mevrouw Kranenborg haar gezondheid fragiel en willen ze niet het risico lopen om onverhoopt tijdens een verblijf in het buitenland in het ziekenhuis te belanden. Nu kiezen ze voor kamperen in eigen land.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button