Cultuur

Toneelvereniging De Omtrek speelt “Bommen in ’t zoer”

- advertentie -

Heiligerlee – Trui Hoving ziet het wel zitten bij landbouwer-weduwnaar Dusseljee, voor wie zij het huishouden doet. Maar Rieks Dusseljee heeft het veel te druk met zijn camping, de popgroepen in de kantine en het zwembad. Dat zwembad vindt Trui maar een poel des verderfs en ze ziet met argusogen al dat wufte gedoe maar aan. Trui is als een furie als ze bemerkt dat hij zeer vriendschappelijke betrekkingen onderhoudt met een jeugdige kampeerster Adele Piet, door lastertongen genoemd: Piet met de puntjes.

- advertentie -

Trui vermoedt wat tussen die twee en schakelt zus Mina met haar man in om “de waarheid” te ontdekken. Ze breken in in de caravan van Adele en vinden er zure bommen. Zie je wel, had ze het niet gedacht? Adele snoept zure bommen!! De roddel ligt voor de hand. Die verwacht dus een kind. Maar Trui en Mina komen toch van een koude kermis thuis. Ze vallen zelf in de kuilen die ze voor anderen hebben gespit. Mina wordt zelfs “verkocht” en door het gekonkel dreigt Mina haar huwelijk stuk te lopen, want haar sul van een man, Gradus Bakgraag, bloeit helemaal weer op bij het zien van buurvrouw Hermien Kweldons.

Datum: 14 maart
Aanvang: 20.00 uur en zaal open om 19.00 uur.
Locatie: MFC Heiligerlee

Kaarten: € 6 verkrijgbaar bij de leden van Toneelvereniging de Omtrek en Dierenspeciaalzaak Buze in Heiligerlee. Voor reserveringen 06-51201308.

 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button