Incidenten

Twee mannen door Marechaussee aangehouden na vondst vuurwapen

- advertentie -

Winschoten – Dinsdagmiddag omstreeks 17.00 uur zijn er twee personen aangehouden door de Koninklijke Marechaussee. De twee Duitsers kwamen bij Bad Nieuweschans de grens over waarna ze door de Marechaussee een stopteken kregen. Deze controle wordt ook wel een MTV-controle genoemd, wat staat voor Mobiel Toezicht Veiligheid.

- advertentie -

Vuurwapen
De mannen werden gecontroleerd toen marechaussees twee messen zagen in de auto van de Duitsers. Het voertuig werd aan de kant gezet aan de Oostereinde in Winschoten. Hierna trof de marechaussee na een doorzoeking in de auto, een vuurwapen aan. Deze lag verstopt in de middenconsole.

De Koninklijke Marechaussee heeft de twee mannen overgedragen aan de politie.

 

 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button