Incidenten

16-jarige jongen aangehouden na steekincident

- advertentie -

Beerta – Afgelopen woensdagavond heeft de politie een 16-jarige jongen uit de gemeente Oldambt aangehouden. De politie kreeg rond 17.30 uur een melding van een steekincident aan de Torenstraat in Beerta.

- advertentie -

Meerdere politie-eenheden, ambulances en een traumahelikopter kwamen ter plekke. Hier troffen zij een 26-jarige man aan, die was gestoken met een scherp voorwerp. Het slachtoffer, ook uit de gemeente Oldambt, is met spoed naar het ziekenhuis overgebracht.

De politie heeft de 16-jarige jongeman aangehouden en ingesloten. Volgens de woordvoerder van de politie zit de jongen nog vast. Het onderzoek naar deze zaak loopt. Getuigen kunnen zich melden bij de politie via 0900-8844.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button