Algemeen

PrO Dollard College, zorgt voor aanvulling op voedselpakketten

- advertentie -

Winschoten – Het einde van het jaar nadert, een tijd van feestdagen, warmte en gezelligheid. We weten dat dit niet voor iedereen een prettige en ontspannen tijd is door de vele zorgen die we allemaal in meerdere of mindere mate ervaren.

- advertentie -

Omdat het Dollard College PrO Winschoten het belangrijk vindt om oog te hebben voor hun omgeving en daar waar ze kunnen graag hun steentje willen bijdragen, wil de school graag de Voedselbank Oldambt een handje helpen. Dit willen ze doen door middel van het inzamelen van diverse artikelen, zodat er hopelijk nog meer mensen geholpen kunnen worden die het nodig hebben.

Dollard College PrO begrijpt dat dit niet voor iedereen mogelijk is, dus ze willen benadrukken dat ze het alleen vragen aan wie wat kan missen.

Stijgende prijzen
Op dit moment melden zich steeds meer mensen aan bij de voedselbank door de hoge energielasten en stijgende prijzen in de supermarkten. Alle houdbare producten die niet over datum zijn, zijn welkom.

Als u ook graag iets doneert bent u van harte welkom  t/m 21 december om dit op school af te geven. Dit kan elke dag tussen 9.15 uur en 10.30 uur en tussen 13.00 uur en 15.00 uur. Er wordt een inzamelplek gemaakt in de kantine van de school.

De school is gevestigd aan de Bovenburen 11A te Winschoten. Dollard College PrO zorgt ervoor dat de ingezamelde artikelen bij de Voedselbank Oldambt worden gebracht.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button