Cultuur

De Klinker in je kamer met nieuws, leuke theatervoorstellingen en danslessen

- advertentie -

Winschoten – Een bezoek aan het theater zit er de komende tijd helaas niet in, net zomin als het volgen van muziek-, theater- en danslessen bij het Kunstencentrum. De Klinker heeft daarom een speciale pagina op haar website gemaakt waarop u naast de laatste nieuwsupdates over verplaatste voorstellingen en gekochte tickets terecht kunt voor het bekijken van musicals en theatervoorstellingen. Ook vindt u er ballet- en dansfilmpjes van het Kunstencentrum. U ziet de voorstellingen en filmpjes op indeklinker.nl/injekamer.

- advertentie -

Nu er geen theatervoorstellingen meer zijn, hebben meerdere producenten besloten de trouwe theater- en musicalliefhebbers de gelegenheid te geven in deze crisistijd toch van enkele originele shows te kunnen genieten. Eén van deze producenten is De Graaf & Cornelissen Entertainment. Vanaf afgelopen maandag (13 april) publiceert het bedrijf een aantal weken voorstellingen op zijn eigen Youtube-kanaal. Adèle Conny Jasperina – De Grote Drie is vanaf maandag 13 april 20.30 uur tot uiterlijk vrijdag 17 april 21.00 uur te zien. De voorstelling blijft een midweek online staan, waarnaar er weer een andere voorstelling volgt.

U kunt zich abonneren op het Youtube-kanaal van De Graaf & Cornelissen Entertainment: https://www.youtube.com/degraafencornelissen.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button