Incidenten

Brandweer Winschoten assisteert bij brand in Oude Pekela

- advertentie -

Oude Pekela – De brandweer werd vrijdagochtend opgeroepen voor een woningbrand aan de Feiko Clockstraat in Oude Pekela. Toen de brandweer ter plaatse kwam bleek een vuurkorf voor veel schade te hebben gezorgd op het dakterras.

- advertentie -

De brandweer had de brand snel onder controle en heeft enige sloopwerkzaamheden uitgevoerd om er zeker van te zijn dat de brand uit was. Via een hoogwerker, vanuit brandweer Winschoten, werd nog een controle gedaan op het dak. Uit voorzorg kwam er een ambulance ter plaatse, maar niemand was gewond geraakt bij de brand.

Stichting Salvage is opgeroepen om de betrokkenen te ondersteunen om de schade te herstellen.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button