Sport

SV THOS presenteert Jaap Sikkema als nieuwe hoofdtrainer

- advertentie -

Beerta – Vorige week heeft het bestuur van de SV THOS, de voetbalvereniging in Beerta, een akkoord bereikt met Jaap Sikkema in de functie van het hoofdtrainerschap voor het voetbalseizoen 2020/2021. Hij volgt daar mee René Nijgh op die na 3 succesvolle seizoenen hoofd jeugdopleiding wordt bij SC Stadskanaal.

- advertentie -

Sikkema is na 1 jaar Gieterveen daarmee terug op het oude vertrouwde nest. Jaap heeft zijn gehele actieve carrière als voetballer (keeper) de groen-witte kleuren van THOS verdedigt. Er was al wat langere tijd beweging rond Sikkema en THOS maar door zeer trieste omstandigheden werd dit zeer begrijpelijk even stop gezet

“Wij als bestuur van de SV THOS zijn zeer content met de terugkeer van Sikkema. Hij is en blijft toch een man van THOS. Zo snel hadden we niet op zijn terugkeer gerekend maar wij zijn er vanzelfsprekend zeer blij mee. We zien in Jaap een enorm gemotiveerde trainer die naar ons inziens uitstekend bij deze groep past.” laat het bestuur van de Beerster vereniging weten. “Wij wensen onze nieuwe trainer heel veel succes bij SV THOS.”

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button