Algemeen

Biblionet Groningen gaat voorlezen via livestream

- advertentie -

Winschoten – Bij Biblionet Groningen is voorlezen altijd een feestje! Nu de Groningse bibliotheken tijdelijk zijn gesloten, gaan de medewerkers van Biblionet Groningen wekelijks voorlezen via een livestream. Woensdag 6 mei om 10.00 uur kunnen peuters en kleuters genieten van het prentenboek ‘Binnen geen spinnen’.

- advertentie -

‘Binnen geen spinnen’ is geschreven door Jacob Grant. Als Beer in huis een spinnenweb ontdekt, zijn de rapen gaar: spinnen horen niet in huis! Terwijl de spin nog wel eens een redder in nood zou kunnen zijn…

Wil je genieten van dit heerlijke prentenboek? Doe dan woensdag 6 mei via de livestream mee aan ons voorleesuurtje. Aanmelden kan via bieblab@biblionetgroningen.nl. Per mail bevestigen we de deelname en sturen we je de link naar onze livestream.

Wil je nu al genieten van digitale voorleesverhalen? Kijk op www.biblionetgroningen.nl/boekenroosje  voor onze zelfgeschreven voorleesserie over Boekenroosje.

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button