Cultuur

Prins Hendrik speelt bij Old Wolde en bij Nieuw Vredenhoven (video)

- advertentie -

Scheemda/ Winschoten – Christelijke Muziekvereniging Prins Hendrik uit Scheemda heeft op Bevrijdingsdag op twee plekken van zich laten horen. Zo hebben zij in de ochtend gespeeld bij Old Wolde en Appelhof in Winschoten en in de middag bij Nieuw Vredenhoven in Scheemda.

- advertentie -

“Wij vieren bevrijdingsdag 2020 heel anders dan verwacht. Alle feestelijkheden zijn immers afgelast. Om de 75 jaar bevrijding niet onopgemerkt te laten, is een groepje muzikanten er toch op uit getrokken.” aldus een lid van Prins Hendrik. “We hebben uiteraard op gepaste afstand van elkaar gespeeld.”

De muzikanten hebben meerdere muziekstukken voor de bewoners gespeeld, uiteraard ook het Nederlandse volkslied; Wilhelmus. De bewoners genoten met volle teugen. Sommigen dansten op de muziek, anderen zongen mee.

Het optreden werd goed gekeurd door de gemeente Oldambt.

Beelden: Quintin Stoetman/ OldambtNu.nl

 

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button