Algemeen

Bezoek draaiorgel ‘De Pronkjewail’ aan verpleegcentrum De Tjamme

- advertentie -

Beerta – Op Bevrijdingsdag konden de bewoners van verpleegcentrum De Tjamme genieten van bekende liedjes op het draaiorgel van Joris ten Have uit Zuidlaren. Draaiorgelman Joris bracht zijn draaiorgel ‘De Pronkjewail’ dicht langs de ramen van het gebouw, zodat iedereen alles duidelijk kon horen.

- advertentie -

Het optreden werd aangeboden door de heer Heino Rosevink van Autototaalglas uit Assen, een zoon van een inwoonster van verpleegcentrum De Tjamme. Hij wilde graag iets betekenen voor zijn moeder en alle bewoners. Dit werd een succes in deze moeilijke tijd, waarin vrijheid niet vanzelfsprekend is.

Tevens kregen de bewoners wat lekkers bij de koffie en een Bevrijdingsspeld.

Foto’s: Trijntje Timmer/OldambtNu.nl

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button