Algemeen

‘De Quiz-wichters’ organiseren na groot succes tweede online (pub)quiz

- advertentie -

Winschoten – Rare tijden vragen om creatieve initiatieven. Zo ook deze tweede online (pub)quiz die georganiseerd wordt Sanne Kroeze en Chiara van Zanten, ook wel ‘De Quiz-wichters’. Zo kan je Videobellend of als je met niet meer dan 4 mensen in een team zit, toch een gezellige activiteit ondernemen.

- advertentie -

Groot succes
Deze tweede pubquiz vindt plaats op woensdag 20 mei, aanvang 20.00 uur. De eerste quiz was een groot succes. “De eerste keer, de tryout, liep in het begin vlekkeloos. Helaas hebben we de pubquiz vroegtijdig moeten eindigen wegens een WiFi probleem. Nu met een nog betere voorbereiding en een test door ICT deskundigen moet dit goed gaan! Wij hopen dat er nog meer aanmeldingen komen dan de eerste pubquiz” aldus De Quiz-wichters.

Livestream
De quiz is via een livestream te bekijken. Als mensen mee willen doen kunnen ze zich opgeven via Instagram (@dequizwichters) of via de Facebookpagina van De Quiz-wichters. Deelname kost vijf euro. Wie heeft betaald komt in een Facebook-evenement, waarin een half uur vóór aanvang de linkjes naar de livestream en de antwoordformulieren worden gezet.

Wel om de 1,5 meter denken hè als je bij elkaar thuis komt!

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button