Sport

Pieter Nuus nieuwe trainer V.V. Veelerveen

- advertentie -

Winschoten – In de week, nadat bekend werd dat de voetbalvereniging Veelerveen het volgend seizoen weer een eerste elftal heeft, kan ze ook melden dat er een trainer is gecontracteerd. Pieter Nuus zal eerst voor een jaar de nieuwbakken selectie van Veelerveen gaan trainen.

- advertentie -

Geen onbekende
De Winschoter is geen onbekende voor de club. In het seizoen 2009/2010 trainde hij ook de Veelerveenster hoofdmacht al. V.V. Veelerveen werd toen onder Nuus’ leiding kampioen in de vijfde klasse.

Vijfde klasse
Nadat Veelerveen één volledig seizoen geen standaardelftal heeft gehad, starten ze straks weer in de vijfde klasse. Het eerste elftal bestaat uit bestaande leden, terugkerende oud-leden en nieuwe mensen. Allen uiterst gemotiveerd om samen met Pieter Nuus er een mooi seizoen van te maken!

- advertentie -

Dit kan u ook interesseren

Back to top button